ye-logo.v1.2

Фура розтрощила кіоск і чотири автомобілі, платити за все буде водій? (ФОТО+ВІДЕО)

Суспільство 10684

Більше п’яти годин у Хмельницькому розбиралися з наслідками ДТП, яке сталося на Старокостянтинівському шосе

"Незадовго після 9 ранку фура, з якої працівники одного із супермаркетів розвантажували товар, раптово почала їхати вниз, проїхала Старокостянтинівське шоссе і протаранила аптеку, що в будинку", - розповідає про випадок одна із жінок, яка саме проживає у будинку поряд і саме в той час була на балконі та бачила все на власні очі.

Про цю ж подію нам читачі повідомили у рубрику НарКор

Читач повідомив, що "фура пройшла між деревами і далі через дорогу (через Старокостянтинівське шоссе - авт), заділа вагончик маслосирбази, і врізалася в аптеку. Водія в машині не було. Постраждалих немає".

Однак, як повідомляють у поліції, постраждалі все ж таки є. Це продавчиня із кіоску. Вона звернулася до медиків по допомогу. Постраждали також чотири автомобілі, яких фура добряче зачепила. Власники пошкоджених авто кажуть, будуть вимагати від поліції, щоб фуру не забирали з місця пригоди до тієї пори, аж поки не проведуть усі необхідні експертизи і не визначать причини, чому вантажівка поїхала. 

"Водія в машині не було. Фура поїхала самостійно. Нехай тепер поліція з'ясує, справна була машина, чи ні, що стало причиною того, що авто поїхало", - розповідають власники автомобілів нашому кореспонденту, який зараз на місці.

Вони також стверджують, що уже з'язалися із власником вантажівки, той всю вину поклав на водія. 

Очевидці кажуть, вантажівка приїхала з Києва, привезла до супермаркету молочну продукцію. Поки водій оформляв усі необхідні папери з працівниками супермаркету, автомобіль поїхав. 

ОНОВЛЕНО о 13:15

Водій фури Георгій, родом із Чернівецької області, каже, що розвантажував товар, а чому покотився автомобіль, не знає. Не знає чоловік також і те, чому не поставив гальмівні колодки під колеса автомобіля.

"Товар у фурі застрахований, а ось сам автомобіль - ні", - повідомив Георгій.

Зараз на місці події працюють правоохоронці. Вони попросили водіїв інших автомобілів відтягнути свої авто за власний рахунок, аргументуючи це тим, що, якщо вони викличуть евакуатор, то автомобілі доведеться забрати на штрафмайданчик.

Водії ж поки не поспішають забирати свої автівки, чекають поки приїдуть представники страхових компаній.

ОНОВЛЕНО о 14:40

Легкові автомобілі, які постраждали від фури, власники уже відтягнули, щоб МНСники, які приїхали на місце події, змогли відтягнути вантажівку. 

Водій фури уже зараз стверджує, що має і страховку на автомобіль, щоправда вдома, на Чернівеччині, і взагалі він сам являється власником авто. Обіцяє все відшкодувати і каже, головне, що не постраждали люди.

ОНОВЛЕНО о 15:20 

За допомогою спецавтомобіля надзвичайників фуру вдалося відтягнути, вхід до аптеки та дорогу, розблокували. 

Вантажівку, очевидно, правоохоронці заберуть на штрафмайданчик, а слідчі, тим часом, розбиратимуться: хто в чому і наскільки винен. 

О 15.30, як передає кореспондент сайту "Є"  вантажівка власним ходом, у супроводі поліції, поїхала на штрафний майданчик. 

Пропонуємо вашій увазі відео з місця події:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую