ye-logo.v1.2

На Хмельниччині вкотре судили мобілізованого

Кримінал 2494
За самовільне залишення місця розташування, мобілізованим в особливий період загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі
За самовільне залишення місця розташування, мобілізованим в особливий період загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Фото: zn.ua

Обвинувачений повністю визнав свою винуватість.

Від трьох до семи років позбавлення волі загрожувало мобілізованому, який служив на посаді розвідника-кулеметника розвідувального взводу роти глибинної розвідки однієї з військових частин. Утім, Кам’янець-Подільський міськрайонний суд встановив інше покарання.

Старшого солдата звинуватили в тому, що 4 квітня цього року він самовільно залишив військову частин, яка розташована в Кам’янці-Подільському та поїхав додому, де проводив час на власний розсуд до 17 червня.

У липні між прокурором військової прокуратури та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості. Обвинувачений повністю визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення і сторони погодили покарати його у виді позбавлення волі строком три роки. Однак, звільнити від відбування покарання з випробуванням.
Кам’янець-Подільський міськрайонний суд призначив мобілізованому три роки ув’язнення з іспитовим терміном на рік.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли на Хмельниччині судять мобілізованих, які самовільно залишили місце служби. У вересні та жовтні 2015 року в Хмельницькому також розглядали схожі справи й вирок був таким же – три роки позбавлення волі з іспитовим терміном на рік.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую