ye-logo.v1.2

В обласному центрі буде ще одне нормальне футбольне поле

Спорт 2960
Поле на Локомотиви спортсмени не раз називали городом. Але воно має змінитися вже до наступної весни
Поле на Локомотиви спортсмени не раз називали городом. Але воно має змінитися вже до наступної весни. Фото: з архіву

Щоправда, грати на ньому дозволять ще не скоро.

Хмельницький стадіон «Локомотив» закрили на ремонт. Ту вирішили провести реконструкцію футбольного поля, на яку з міського бюджету виділили 300 тисяч гривень.

«Роботи вже почалися, тому поки що на стадіоні не проводитимуть ні футбольні поєдинки чемпіонату міста, ні регбійні, - каже начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. – Оскільки це буде трав’яне покриття, то йому потрібен час. А отже «Локомотив» зможе приймати, до прикладу, матчі першостей міста та області з футболу, не раніше, ніж навесні наступного року». Поки що ж найкращим футбольнем полем міста є «зелений килим» на СК «Поділля».

З’являться в місті й три нових штучні майданчики для футболу. Усі на території навчальних закладів - НВО №9 (Ракове), НВО №28 (Озерна), НВК №7 (Гречани). «Ці майданчики будуть такого розміру, як у парку імені Івана Франка, - пояснює Сергій Степанович. – Плануємо, що усі роботи будуть завершені до Дня міста, який відзначатимемо наприкінці вересня». Три майданчики обійдуться міському бюджету в 2,8 мільйони гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую