ye-logo.v1.2

На Кам’янеччині земельники за підробленими документами передали у власність ділянки вартістю понад 200 тисяч гривень

Кримінал 1850
У прокуратурі зареєстрували кримінальне провадження
У прокуратурі зареєстрували кримінальне провадження. Фото: pro-vincia.com.ua

Працівники зловживали службовим становищем.

Службові особи Головного управління Держгеокадастру та його підрозділу у Кам’янець-Подільському районі незаконно передали у власність землю для чотирьох громадян. У прокуратурі кажуть, що працівники зловживали службовим становищем та підробили офіційні документи.

«У них зазначили, що земельні ділянки площею 7 гектарів належать до земель сільськогосподарського призначення, хоча насправді ці землі відносяться до водного фонду. Опісля надали дозвіл на розроблення, затвердили проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передали їх у приватну власність цим громадянам для ведення особистого селянського господарства і садівництва. У результаті вказаних дій із державної власності незаконно вибули землі водного фонду орієнтовною вартістю близько 254 тисяч гривень, чим завдано істотної шкоди державним інтересам», — повідомляють в обласній прокуратурі.

За фактом зловживання службовим становищем службовими особами та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (частина 2 статті 364,  частина 2 статті 366 Кримінального Кодексу України), прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження. Триває слідство.
 

Сергій Швець.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую