ye-logo.v1.2

За відкритий люк на дорозі хмельничанин «потягне» до суду Хмельницькводоканал

Суспільство 2222
Фото: прес-служби нацполіції

У червні цього року хмельничанин Андрій Гузаіров потрощив свій автомобіль через те, що втрапив у відкритий люк на дорозі.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на Проспекті Миру, поблизу будинку №2 о 15:30 24 червня. Поліція, яка виїхала на місце події, зафіксувала факт, склала всі необхідні протоколи. Згодом власник звернувся в редакцію «Є» з проханням розшукати свідків, на допомогу відгукнулися і колеги-телевізійники.

В результаті сьогодні власник пошкодженого автомобіля повідомив, що всі необхідні документи є, факти зафіксовані, пояснення відібрані, розмір збитків страхова встановила.

«Я вже зібрав усе необхідне для того, щоб подати до суду на Хмельницькводоканал. Вони вину свою визнають. Але, звичайно ж, без рішення суду компенсовувати збитки не хотять», – повідомив Андрій Гузаіров.

Власник автомобіля каже, подає до суду і сподівається, що рішення буде на його користь.

Редакція й далі слідкуватиме за цією справою.

До речі, свої новини ви можете повідомляти редакції як за цим же номером 067-905-95-55, так і через Viber WhatsApp. Ну і нагадуємо, що писати нам і слідкувати за новинами можете на наших сторінках у Фейсбуці, Контакті та Твіттері.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую