ye-logo.v1.2

Патрульні затримали наркозалежного, який викрав автомобіль

Кримінал 1674
Власник «Славути» відійшов на декілька хвили і залишив дверцята відчиненими
Власник «Славути» відійшов на декілька хвили і залишив дверцята відчиненими. Фото: www.hm.npu.gov.ua/uk/

Раніше судимий хмельничанин вирішив покататися на автомобілі, який власник на кілька хвилин залишив без нагляду.

У Хмельницькому поліцейські «по гарячих слідах» затримали чоловіка, який викрав автомобіль. Патрульні розповідають, що раніше судимий хмельничанин, який проходить курс замісної терапії, вирішив покататися на автомобілі, який власник на кілька хвилин залишив без нагляду.

«Як пояснив затриманий, зранку він відвідав пункт замісної терапії, а потім «для настрою» вжив ще й снодійне. Після цього чоловіка потягло на подвиги: дорогою він побачив автомобіль і вирішив покататися. Власник «Славути» відійшов на декілька хвили і залишив дверцята відчиненими. Ключі були в замку запалювання, тож зловмисник сів в автомобіль і поїхав геть. На сусідньому перехресті знайомий автомобіль із зовсім незнайомим водієм побачив брат власника, який викликав поліцію. Підозрюваного затримали патрулі поліцейські під час спроби втекти», - повідомляють у Нацполіції.

Відомості про подіюв несено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Слідчі перевіряють інформацію про причетність чоловіка до вчинення інших злочинів. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую