ye-logo.v1.2

На Теофіпольщині попрощались із 48-річним учасником АТО

Суспільство 3133
Обставин смерті не повідомляють, оскільки тривають слідчі дії
Обставин смерті не повідомляють, оскільки тривають слідчі дії. Фото: promin.cv.ua

Правоохоронці з'ясовують причини смерті.

Ще 8 серпня у військовий частині на Чернігівщині загинув учасник АТО Володимир Юрасюк. 48-річний чоловік родом із села Лисогріка Теофіпольського району. Про це повідомляють у військовому комісаріаті району, і додають, що попрощалися із бійцем 10 серпня. Обставин смерті не розповідають, оскільки тривають слідчі дії.

Районна газета “Життя Теофіпольщини” на своєму сайті в мережі Інтернет зазначає, що близько десятої години вечора у вівторок, 9 серпня, бойові побратими з першої танкової бригади привезли до рідної оселі труну з тілом бійця. Вздовж дороги зі Святця до Лисогірки небайдужі жителі зустрічали загиблого на колінах.

“Володимир Степанович Юрасюк народився у 1968 році у Мар’янівці. Закінчив школу, відслужив армію. Одружився на дівчині з Лисогірки, то ж більше двох десятків літ проживав у цьому селі. Працював різноробочим у ТОВ «Святець», був трудящим, енергійним та життєрадісним. З дружиною Оксаною Федорівною виростили синів Ваню (1994 року народження) та Вітю ( народився у 1999 році). 14 липня 2015 року Володимир у 47-ому віці був мобілізований. Потрапив у Першу танкову бригаду. З достовірних джерел відомо, що не один раз виконував бойові завдання на передовій у зоні проведення Антитерористичної операції”, -пише “Життя Теофіпольщини”.

Також видання зазначає, що коли привезли бійця додому, то рідні помітили, що чоловік дуже схуд, на тілі синяки та подряпини.

“Уночі звернулися із заявою у Теофіполь, у місцеву прокуратуру. Мали підозру, що закатований, що помер в результаті насильницької смерті. Було відкрите кримінальне провадження, у середу, 10 серпня, тіло для проведення незалежної судмедекспертизи відвезли до Волочиська”, - повідомляє видання. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую