ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу. Фаворит турніру несподіванно ускладнив собі завдання

Спорт 1680
Які команди зіграють у фіналі Кубка області стане відомо 20 серпня
Які команди зіграють у фіналі Кубка області стане відомо 20 серпня. Фото: з архіву

Відбулися перші матчі 1/2 фіналу Кубка Хмельницької області з футболу.

Вже 20 серпня ми дізнаємося імена команд, які 25 серпня на хмельницькому стадіоні «Поділля» позмагаються за цьогорічний Кубок області. А поки що півфіналісти провели свої перші матчі, один із яких завершився дещо несподівано.

Минулорічний фіналіст кубка – старокостянтинівський «Случ» вдома приймав кам’янець-подільську «Фортецю». Звісно, саме «Случ» вважається фаворитом цього протистояння, адже ця команда в першості області посідає друге місце, випереджаючи кам’янчан на 10 очок, які перебувають на шостій позиції.

Та «Случу» не вдалося переграти «Фортецю». До того ж, гості відзначилися голом на виїзді. Отож, 1:1. «Думаю, рахунок по грі, - каже наставник кам’янчан Іван Стасюк. – Що цікаво, в матчі були забиті доволі схожі голи – видування ауту в штрафний майданчик, скидка головою на гравця, удар і гол. До того ж, «Случ» забив вже на першій хвилині, а ми відігралися на 90-ій. Але я б не назвав нічийний результат якоюсь несподіванкою, оскільки в нас грають студенти, які були швидшими за суперників».

В іншому матчі ФК «Дунаївці» вдома поступилися красилівському «Случ» з рахунком 2:0.

Отож, вже 20 серпня пройдуть матчі-відповіді. «Фортеця» вдома спробує виграти «дуель» в команди зі Старокостянтинова, а красилівському «Случу» у рідних стінах необхідно буде не втратити перевагу в два голи в матчі з дунаєвчанами.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую