ye-logo.v1.2

Під час суперечки на Кам'янеччині двоє гостей зарубали сокирою 62-річного господаря та його співмешканку

Кримінал 1703
Підозрювані переховувались у знайомих
Підозрювані переховувались у знайомих. Фото: www.hm.npu.gov.ua/uk/

Конфлікт виник під час розпивання алкоголю.

У суботу, 13 червня, Кам’янець-Подільським поліцейським повідомили, що в одному із будинків села Великозалісся виявили трупи 62-річного господаря та його співмешканки. Померлі мали видимі тілесні ушкодженнями у вигляді рубаних ран голови.

“Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що перед скоєнням вбивства у потерпілих гостювали 30- та 44-річний місцеві жителі. Молодший, до речі, уже відбував покарання за скоєння вбивства. Впродовж години правоохоронці розшукали зловмисників — вони переховувались у знайомих. Спочатку чоловіки категорично заперечували свою причетність до скоєння злочину, проте численні свідки та докази говорили про інше. Так, селяни розповідали, що бачили, як підозрювані змивали із себе кров поблизу місцевої криниці. Їхній одяг був закривавлений, та й на місці злочину чоловіки теж залишили чимало слідів”, - повідомляють у Нацполіції.

Зловмисникам оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую