ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло з віце-чемпіоном України серед аматорів

Спорт 2649
Вже цими вихідними гравцям Поділля та Агробізнеса доведеться захищати честь Хмельницької області в чемпіонатах України
Вже цими вихідними гравцям Поділля та Агробізнеса доведеться захищати честь Хмельницької області в чемпіонатах України. Фото: автора

Хмельницька команда провела товариський матч із волочиським «Агробізнесом».

 Сьогодні, 16 серпня, на стадіоні «Поділля» відбувся матч, в якому зустрівся представники другої професійної та аматорської ліг. Обом командам вже цього вік-енду доведеться грати в своїх чемпіонатах, а тому тренерські штаби клубів мали свою мету в проведенні такої товариської гри.

Для «Агробізнеса» цей матч був перевіркою готовності команди до нового чемпіонату Укарїни серед аматорів, в якому команда стартує 21 серпня матчем у Теребовлі Тернопільської області. Для «Поділля» - дати можливість пограти тим, хто немає ігрової практики в другій лізі, а також найближчому резерву. Тому й не дивно, що на полі в складі хмельничан не було ні капітан Алішера Якубова, ні Віталія Костишина, ні Олексія Колесникова, ні багатьох інших.

У «старті» «Поділля» зіграли лише Андрій Ліповуз та Віталій Миколайчук – гравці, які зіграли три матчі в другій лізі, а в четвертому – були на заміні. Решта футболістів – лише виходили на заміну в другій лізі, й то не завжди.

У «Агробізнеса» склад був по сильнішим. А тому й не дивно, що саме команда Андрія Донця створила чимало моментів біля воріт господарів і вже на 15 хвилині Андрій Скакун ударом головою в падінні відкрив рахунок у грі. Ще через 15 хвилин гості заробили пенальті. Манук Восканян хоч і вгадав кут, в який пробивав Тарас Пліс, але врятувати «Поділля» не зміг. А наприкінці першого тайму відзначився один з кращих бомбардирів «Агробізнеса» Микола Темнюк.

Попри статус матчу - товариський, гравці обох команд боролися за м'яч на кожному клаптику поля.

Андрій Скакун (№2) став автором першого голу в ворота "Поділля".

Тарас Пліс зумів переграти Манука Восканяна з пенальті.

У другому таймі волочиська команда почала змінювати гравців на полі, а за «Поділля» вийшов Ян Морговський – ще один футболіст основного складу, який в останньому матчі хмельничан проти «Нікополя-НПГУ» залишив поле через травму вже на 29 хвилині. Гра дещо вирівнялася, але небезпечні моменти створювалися переважно біля воріт господарів. Однак, то їх рятувала поперечина, то стійка. «Поділля» також могло забити, але удар Яна Морговського «потягнув» Сергій Чиж.

Матч "Поділля" - "Агробізнес" був цікавим на моменти.

Ян Морговський (у синьому) оживив гру "Поділля" в другому таймі.

Кирило Бабак (у синьому) намагався вразити ворота "Агробізнеса".

Микола Темнюк (№20) зумів забити "Поділлю" один гол.

У підсумку 3:0 на користь «Агробізнеса». Тепер волочиська команда зосередиться на матчі 21 серпня в чемпіонаті України серед аматорів, а хмельницьке «Поділля» - на поєдинку в другій лізі, який відбудеться 20 серпня о 18.00.

Досвідчений Ростислав Ціх (№8) зіграв за "Агробізнес" у другому таймі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую