ye-logo.v1.2

На Красилівщині мікроавтобус врізався у вантажівку (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 2138
Водій мікроавтобуса загинув на місці
Водій мікроавтобуса загинув на місці. Фото: km.mns.gov.ua

Водій мікроавтобуса загинув на місці події.

Учора, 18 серпня, у Красилівському районі сталася ДТП. Рятувальники повідомляють, що на автодорозі Антоніни-Старокостянтинів поблизу села Кременчуки зіткнулись дві автівки.

“Як виявилось, мікроавтобус Хюндай здійснив в’їзд під вантажний автомобіль DAF, внаслідок чого загинув водій мікроавтобуса 1967 року народження. За допомогою гідравлічних інструментів рятувальники негайно провели розтискання та відкриття водійських дверей автомобіля Хюндай, визволили  тіло чоловіка з понівеченої автівки та передали працівникам швидкої медичної допомоги”, - повідомляють надзвичайники.

Внаслідок зіткнення стався витік пального на проїжджу частину дороги. Тож для запобігання загоряння легкозаймистої речовини вогнеборці змили паливо водою. Наразі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.  

"49-річний мешканець Донецька, керуючи легковим автомобілем «Hundai Н-200», перевищив швидкість та допустив лобове зіткнення із вантажним автомобілем «ДAF», який був припаркований на стоянці місцевого хлібоприймального пункту. Внаслідок ДТП водій легковика від отриманих травм загинув на місці події. Тіло направлене на судово-медичну експертизу", - повідомляють у Нацполіції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую