ye-logo.v1.2

Хмельницьких водіїв не лякає розмір штрафу і вони продовжують їздити п’яні за кермом

Суспільство 2930
Водії продовжують порушувати
Водії продовжують порушувати. Фото: автора

Про це повідомляють патрульні поліцейські.

Наприкінці липня в силу вступив закон, згідно якого розмір штрафу за керування у нетверезому стані значно збільшився. Патрульні поліцейські кажуть, що лише з 12 по 19 серпня виявили 84 п’яних водіїв.

«За цей період минулого місяця було виявлено майже стільки ж водіїв-порушників. Наразі, уже трьох водіїв за рішенням суду позбавили прав. З початку місячника безпеки дорожнього руху, 8 серпня, кількість ДТП зменшилась. Раніше в місця було в середньому 100-115 ДТП. Від початку місячника їх є 19. Якщо врахувати до кінця серпня, то це в середньому 60 аварій. Зменшилось майже в половину», - розповідає начальник відділу адміністративної практики Богдан Молотюк.

Командир роти №4 батальйону УПП Олег Роо додає, що з початку місячника патрульні склали 30 протоколів. Каже, що статистика сумна, і зважаючий на те, що на початку роботи патрульні приділяла увагу роз’яснювальній роботі, згідно із статистикою, ситуація не покращується.

«Я так розумію, що водії на наші зауваження не реагують. Тому ми більш жорстко реагуватимемо на порушення, відповідно до чинного законодавства. Будемо проводити різні заходи», - каже командир.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую