ye-logo.v1.2

Кубок України з регбі-7: повторення минулорічного фіналу

Спорт 2106

У Хмельницькому 9 команд з різних міст позмагалися за цьогорічний трофей.

Очікувалося, що за Кубок України з регбі-7 позмагаються 11 клубів, але до Хмельницького завітало на дві команди менше. До того ж, три з яких – саме хмельницьких – «Еволюшн Севенс», «Поділля» та новий клуб «Пірати». Інші команди з Харкова, Одеси, Тернополя, Кремечука Полтавської області.

Та, мабуть, найголовніше, що найсильніші клуби країни – харківський «Олімп», хмельницький «Еволюшн Севенс» та одеський «Лідерс» не відмовилися від можливості стати володарями почесного трофею.

Вже після змагань групового етапу багатьом стало зрозуміло, що фінал стане повторенням минулорічного, коли зустрілися «Еволюшн Севенс» та «Олімп». Адже ці клуби не зійшлися у півфіналах, а тому успіх в 1/2 фіналу гарантував їм зустріч у вирішальній заключній грі. Що, власне, і сталося.

У Кубку України вперше виступила хмельницька команда "Пірати"

РК "Поділля" (у бірюзовій формі) посів 5 місце

У півфіналі хмельничани впевнено здолали харківський «Легіон», а «Олімп» переграв одеський «Лідерс». Саме одесити, згодом і стали бронзовими призерами Кубка України.

У "Піратів" була навіть своя група підтримки

У фіналі зійшлися хмельницький "Еволюшн Севенс" та харківський "Олімп"

Хмельничанам було доволі важко пройти крізь захист "Олімпу"

"Олімп"  з Харкова продемонстрував справжню чемпіонську гру

Попри підтримку власних трибун, гравцям «Еволюшн Севенс» було важко втримати регбістів «Олімпу», в складі якого більшість є гравцями збірної України. До того ж, в фіналі через травму не зіграв наш «збірник» Мирослав Шуляк. Харків’яни швидко набрали 19 очок і наче заспокоїлися. Натомість у другому таймі Олексію Лещенку вдалося занести спробу та «розмочити» рахунок. Більшого «Олімп», який торік у Хмельницькому також виграв Кубок України, не дозволив. Отож, 19:5 на користь володаря Кубка та чемпіона України.

У другому таймі хмельницька команда змогла здобути 5 очок

А ось церемонія нагородження була подвійному. Адже командам ще й вручили медалі за сезон, який завершився. «Олімп» отримав «золото», «Еволюшн Севенс» - срібло, «Лідерс» - «бронзу».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую