ye-logo.v1.2

У Хмельницькому вшанували пам'ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов`язків

Суспільство 2352

За роки незалежності на Хмельниччині загинули 34 правоохоронці.

Сьогодні, 22 серпня, в обласному центрі поліцейські зібрались аби вшанувати пам`ять своїх колег, тих, хто загинули під час виконання службових обов`язків. За майже 25 років незалежності загинуло 34 правоохоронці.

“Сьогодні нас зібрала сумна дата, - каже головний поліцейський області Микола Семенишин. - Ми зібрались, щоб вшанувати пам'ять 34 наших побратимів, які загинули під час виконання службових обов'язків. В умовах АТО цей день став особливим — смутком і горем для України. Людина живе до того часу, поки її пам'ятають. Ми продовжуємо традиції поліції і з року в рік навчатимемо цьому нове покоління”.

На поминання прийшли не тільки поліцейські, а й рідні та близькі тих, хто загинув. Володимир Співачук сьогодні згадує свого сина — майора, старшого інспектор батальйону “Миротворець” Олександра Співачука.

“Мій син загинув в Іловаську. Вже минуло 2 роки, але ми не вірили тоді і не віримо зараз, що він не з нами. Олександр був чудовим сином, трудолюбивим, активно працював над тим, щоб панувала справедливість. Він пройшов шлях від рядового військ внутрішній і до слідчого обласного управління. В травні 2014 добровільно вступив до складу батальйону “Миротворець”. Захоплювався історією, любив подорожувати Україною та футбол”, - додає пан Володимир.

 

Рідні не стримували сліз 

“Я сумлінно служитиму Україні і підтримуватиму традиції поліції, - говорить син загиблого правоохоронця Вадим Харчук. - Пам'ять про загиблих працівників жива. Ми завжди повинні пам'ятати про кожен крок, який вів до подвигу. Я гордий, що мій батько був саме такою людиною. Мені боляче приходити на його могилу. Я нічого не можу зробити — ні поговорити з ним, ні обійняти. Іноді намагаєшся уявити, що він знаходиться десь поруч”.

Патрульні тримали в руках портрети загиблих правоохоронців 

Під час вшанування, випускникам вищих навчальних закладів системи МВС України 2016 року вручили вогнепальну зброю.

Поліцейські вшанували пам'ять свої побартимів

На поминання прийшли не тільки поліцейські, а й рідні та близькі тих, хто загинув

Керівники міста та області також прийшли на вшануання

Лейтенантам вручили табельну зброю

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую