ye-logo.v1.2

Наш репортаж: як у Хмельницькому стартував "Тур братів Стародубів"

Спорт 2640

Ювілейні 20-ті змагання з велоспорту триватимуть три дні.

Традиційний щорічний Кубок України з велоспорту серед ветеранів - змагання з велоспорту на шосе "Тур братів Стародубів" розпочався в Хмельницькому. На відміну від попередніх років, старт змагань відбувся не на майдані Незалежності, а на вулиці Прибузькій.

"Ветерани усіх вікових категорій, а їх у нас дев’ять, беруть участь у змаганнях, - каже Анатолій Білик, головний суддя турнірну. - Реєстрацію пройшли 58 чоловік , але не всі будуть стартувати в усіх гонках, бо є люди, так би мовити, дорослого віку, які змагатимуться у коротких видах".

Ще до початку змагань Прибузькою розминалися ветерани-спортсмени

У "Турі братів Стародубів" беруть участь велосипедисти з багатьох міст України

Під час відкриття змагань Микола та Валерій Стародуби подарували міському голові Олександру Симчишину велосипедну форму та висловили сподівання, що наступного року Олександр Сергійович також візьме участь у змаганнях.

Мер Хмельницького Олександр Симчишин отримав у подарунок від братів Стародубів не лише велосипедну форму, а й запрошення наступного року взяти участь у змаганнях

Традиційні змагання проводитимуться серед чоловіків та жінок згідно вікових категорій: І група – 29-34 роки; ІІ гр. – 35-39 років; ІІІ гр. – 40-44 роки; IV гр. – 45-49 років; V гр. – 50-54 роки; VI гр. – 55-59 років; VII гр. – 60-64 роки; VIII гр. – 65-69 років; IX гр. – 70 і старші.

Спортсмени змагаються у 9 вікових групах

Для Святослава Ковальчука зі Львова, якому вже 72 роки, змагатися у "Турі братів Стародубів" доведеться не вперше

Перший змагальний день проходить на Прибузькій - від вулиці Свободи до Старокостянтинівського шосе

"Тур братів Стародубів" триватиме три дні. Сьогодні, 24 серпня, гонка-критеріум на Прибузькій, 25 серпня - гонка з роздільним стартом (об’їзне шосе, район аеропорту (від перехрестя шляху на Кам'янець-Подільський до перехрестя шляху на Волочиськ). Ну, а в останній день, 26 серпня, пройде групові гонкі в районі аеропорту. Нагородження ж призерів змагань відбудеться 26 серпня біля "Вічного вогню" о 14.00. "За найменшою сумою місць і визначимо призерів "Туру братів Старобудів", - зауважив Анатолій Білик.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую