ye-logo.v1.2

Виставка дитячих шедеврів «Золотого мольберта» відкрилась у Хмельницькому

Культура 1628
Між юними художниками України відбувся телеміст
Між юними художниками України відбувся телеміст. Фото: надане організаторами

На конкурсі представлені понад 40 робіт юних художників.

 Учора, 24 серпня, до 25-ї річниці Незалежності України відбулося відкриття арт-проекту «Шедеври Золотого мольберту у Хмельницькому», який розмістився у мистецькій галереї центральної міської бібліотеки. Під час відкриття влаштували телеміст, який об’єднав юних художників нашого міста, Маріуполя, Львова, Станиці Луганської та Києва. 

Як повідомляють організатори, учні дитячої школи мистецтв «Райдуга», вітали зі святом своїх друзів, з якими познайомилися під час Міжнародного конкурсу-пленеру «Золотий мольберт – 2016», що проходив влітку у Львові.

«У конкурсі-пленері представлені понад 40 робіт учнів художнього відділення «Райдуги» та студентів кафедри дизайну Хмельницького національного університету. Юні художники, вихованці Зої Сніцар та Галини Олійник, достойно презентували рідне місто у Львові, а тепер відкривають виставку в Хмельницькому», - зазначила Олена Бондар, директор дитячої школи мистецтв «Райдуга».

«Шедеври Золотого мольберту у Хмельницькому» можна переглянути у центральній бібліотеці міста Хмельницького (вул. Подільська, 78).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую