ye-logo.v1.2

У Шепетівці на колінах прощалися із загиблим бійцем АТО

Суспільство 3250
Доброволець загинув на Сході
Доброволець загинув на Сході. Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Шепетівчанин добровільно пішов захищати Україну.

У День Незалежності в Шепетівці поховали Володимира Шевчука, який загинув 19 серпня у зоні АТО. На площу Тараса Шевченка прийшли люди з квітами, вінками, аби провести військовослужбовця в останню дорогу. Як повідомили у міськраді, навколішки люди зустрічали та проводжали Володимира Шевчука. На громадську панахиду зійшлося чимало шепетівчан, представники влади, військові, духовенство.

«Володимир займався різьбярством церковних іконостасів, працював будівельником. Мав дружину та двох дітей. Шепетівчанин добровільно пішов захищати Україну. З вересня по листопад 2014 року бойовий гарт отримував у добровольчому батальйоні «Донбас». У листопаді 2014 року частина бійців батальйону підписала контракт на службу у Збройних Силах України. Серед них був і Володимир», - розповіли у прес-службі міської ради.

Володимир воював на багатьох важливих ділянках фронту на Донеччині: Очеретяне, Водяне, Тоненьке, Піски, Опитне, Донецький аеропорт, Карлівка. Тримали позиції від Авдіївки до Мар'їнки. Чоловік був навідником-оператором БМП-2, проходив службу у складі диверсійно-розвідувальної групи.

«Володимир Шевчук справді був патріотом, безстрашним захисником Вітчизни, щирою і добропорядною людиною. І віддав своє життя за волю і незалежність України. Сьогодні в День Незалежності України ми прощаємося зі справжнім героєм, який загинув на Сході, захищаючи рідну землю від агресора. Цей чоловік віддав життя за кожного з нас, за наше майбутнє. Світла пам'ять про нього назавжди збережеться у наших серцях», — сказав міський голова Михайло Полодюк.

Священики Української православної церкви Київського патріархату звершили молебень за загиблим героєм. Після молитви «Отче наш» бійця провели в останню дорогу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую