ye-logo.v1.2

Житель Віньковецького району на власному господарстві виростив понад 400 кущів конопель

Кримінал 1957
Як пояснив власник домогосподарства, заборонені рослини він вирощував для власних потреб
Як пояснив власник домогосподарства, заборонені рослини він вирощував для власних потреб. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Усі рослини правоохоронці вилучили.

У п'ятницю, 19 серпня, працівники поліції на присадибній ділянці господарства 58-річного жителя села Осламів Віньковецького району виявили 451 кущ коноплі. Правоохоронці кажуть, що усі рослини вилучили.

“Як пояснив власник домогосподарства, заборонені рослини він вирощував для власних потреб. Нарковмісні рослини направлено на дослідження, проводяться оперативні заходи щодо встановлення ймовірних місць збуту та осіб, які можуть бути причетними до розповсюдження наркосировини”, - повідомляють у Нацполіції.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу розміром від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую