ye-logo.v1.2

Волочиський район відзначив 25 рік Незалежності в компанії DZIDZIO На правах реклами

Культура 3254
З словами привітань до присутніх звернувся і народний депутат Сергій Лабазюк.
З словами привітань до присутніх звернувся і народний депутат Сергій Лабазюк.. Фото: прес-служби народного депутата

Тисячі людей, запальні танці та традиційні заходи. У Волочиську відзначили День незалежності та День Державного прапора.

З самого ранку урочистості розгорнули на головному майдані районного центру. 

Розпочали святкування з відкриття Дошки Пошани та Алеї Слави. Тут відзначили кращих працівників різних сфер та вшанували Загиблих воїнів АТО.

Опісля відкриття, традиційно - урочиста хода творчих, освітянських, комунальних та медичних колективів, учасниками стали і представники успішних підприємств району. Йшли і захисники нашої країни різних часів.

Далі урочистості перенеслись на головну сцену міста, де усіх присутніх вітали керівники району та районного центру. З словами привітань до присутніх звернувся і народний депутат Сергій Лабазюк.

«25 років тому, ми здобули таку бажану Незалежність. Період становлення нашої держави був дійсно складним. Він став випробуванням на мужність та терпіння. Сьогодні не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй державі. Тій , що вистраждана поколіннями українців, та за яку віддано скільки життів і крові», - зазначив під час виступу нардеп.

DZIDZIO не залишив жодного присутнього байдужим в запальних танцях та з улюбленими піснями.

Після виступу парламентар, грамотами та цінними подарунками, відзначив визначних жителів Волочищини.
Співорганізатори дійства, а це благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч», цілий день пригощали присутніх банушем та смачними сардельками. Окрім того для наймолодших приготували розваги на батутах.

Проте головний подарунок свята, для присутніх, від нардепа, а це приїзд DZIDZIO, всі отримали увечері. Близько 20 години на площу Незалежності прибуло близько 10 тисяч людей, котрі завітали сюди, як з Волочиського, Хмельницького та Підволочиського району, так і з обласного центру.

Перед виступом артиста, гостей свята, привітали Сергій Лабазюк та голова обласної ради Михайло Загородній.
Сам же виступ DZIDZIO не залишив жодного присутнього байдужим в запальних танцях та з улюбленими піснями усіх поколінь, свято дійшло до свого звершення. 

Марія РОСЕЦЬКА. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую