ye-logo.v1.2

З початку року понад 9 тисяч безробітних подолян працевлаштувались завдяки службі зайнятості

Суспільство 1720
Фото: з архіву

На ринку праці області спостерігається постійний попит на працівників сфери торгівлі та послуг.

 На Хмельниччині за 7 місяців 2016 року завдяки службі зайнятості офіційно працевлаштувались понад 9 тисяч безробітних. Про це повідомили у відділі організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ.

«Понад 3 тис. осіб працювали на громадських та інших роботах тимчасового характеру. Роботодавці області подали до служби зайнятості майже 14 тис. вакансій. Крім того, доступною є база вакансій інших областей України», - йдеться в повідомленні.

На ринку праці області спостерігається постійний попит на працівників сфери торгівлі та послуг (продавець, кухар, охоронник); на робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин та кваліфікованих робітників з інструментом (тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, водій, слюсар-ремонтник, швачка).

«Крім того, є потреба в робітниках найпростіших професій (підсобні робітники, вантажники, двірники та інші). Не масово, але роботодавці шукають також висококваліфікованих досвідчених бухгалтерів, юристів, інших дипломованих працівників», - зазначають у центрі зайнятості.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую