ye-logo.v1.2

Хмельничан долучали до вуличного мистецтва виставками і танцями

Суспільство 1896
Так починався День вуличного мистецтва
Так починався День вуличного мистецтва. Фото: автора

Просто неба організували різноманітні майстер-класи.

 У Хмельницькому неділю, 28 серпня, оголосили Днем вуличного мистецтва. Розваги для хмельничан організували у парку імені М.Чекмана. Організатори кажуть, таким чином вирішили показати хмельничанам, що вуличне мистецтво - це не лише графіті на стінах у під'їзді і підлітки з гітарами.

Молоді люди переконані, що вуличне мистецтво - це жити і творити, попри все. Тому воно має безліч проявів і не має рамок. Відтак на фестивалі вуличного мистецтва презентували виставки, фотосушки, концерт, влаштували і літературну сцену.

«Це дуже цікавий фестиваль, тут є і фотосушка і майстер-класи, виставки. Кожен матиме можливість спробувати себе у різних танцях просто неба. Фестиваль покликаний показати, що вуличне мистецтво може бути цікавим для різних поколінь», - каже волонтер ГО «Хмельницький молодіжний клуб розвитку» Владислава Манякова.

У парку на деревах волонтери розвісили фотографії, облаштували навіть «Free market», де можна було обміняти щось на приємну дрібничку. У програмі ще заплановано концерт. Вже з 20 години показуватимуть кіно. Який фільм – сюрприз, головне взяти з собою гарний настрій та плед. Організатори обіцяють, що пригощатимуть чаєм.

Волонтери пояснювали, які розваги є в програмі

Малювати запрошували усіх

Між деревами зробили фотосушку

Можна було обміняти свою річ на якусь цікаву дрібничку

Картини прилаштували на зовнішній стіні 

Комусь було комфортніше за розмовами 

Волонтери облаштовують приміщення для "ночі кіно"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую