ye-logo.v1.2

На Хмельниччині зібрали вже майже 150 мільйонів гривень військового збору

Суспільство 1510
Щомісячна сплата військового збору в області складає в середньому 20 мільйонів гривень
Щомісячна сплата військового збору в області складає в середньому 20 мільйонів гривень. Фото: з архіву

Порівняно з минулим роком, надходження зросли на 36 мільйонів гривень.

 Цього року з доходів мешканців Хмельниччини до державного бюджету зібрали 146,1 мільйона гривень військового збору. Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб фіскальної служби області.

«Темп росту порівняно з аналогічним періодом минулого року склав 131 відсоток, що в абсолютній величині означає збільшення надходжень на суму 36 мільйонів гривень, - зазначають податківці.

Від часу запровадження військового збору, тобто з серпня 2014 року, Хмельниччина віддала на зміцнення обороноздатності України 388,2 мільйона гривень цього «патріотичного податку».

«Щомісячна сплата військового збору в області складає в середньому 20 мільйонів гривень. Цей показник значно перевищує минулорічні надходження, тому що подоляни прагнуть відстояти мир на своїй рідній землі», - зазначив керівник регіонального відомства ДФС Анатолій Марценюк.

Як відомо, платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за нарахування військового збору до бюджету є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую