ye-logo.v1.2

У Кубку України з футболу серед аматорів зіграє одна команда з Хмельниччини

Спорт 1724
Свій перший матч у Кубку України Случ проведе на Львівщині 7 вересня
Свій перший матч у Кубку України Случ проведе на Львівщині 7 вересня. Фото: з архіву

Вже завтра відбудуться перші матчі попереднього етапу.

31 серпня стартує розіграш Кубка України з футболу серед аматорських команд. Учасниками попереднього етапу, за повідомленням прес-служби Асоціації аматорського футболу України, стануть 12 команд, а переможці протистоянь приєднаються до команд-учасниць чемпіонату в основній сітці турніру.

Єдиною командою з Хмельниччини, яка заявилася на змагання, став новоспечений володар Кубка області старокостянтинівський «Случ». Суперником «Случа» стане ФК «Миколаїв» з Львівської області, який у першості Львівщини посідає 6 місце, маючи в своєму активі 5 перемог, нічию та 6 поразок.

Перший поєдинок між цими командами пройде у Львівській області 7 вересня. Гра-відповідь – 14 вересня в Старокостянтинові.

А ось минулорічний учасник 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів - волочиський «Агробізнес», який грає в чемпіонаті України серед аматорів, не змагатиметься цього року за трофей. «Ми вирішили не заявляти команду, - каже старший тренер волочиського клубу Ігор Шишкін. – Чому? У нас і так зараз буде по два матчі на тиждень – у чемпіонаті України та першості області. Тому й так доведеться варіювати складом, щоб і в аматорах досягати позитивного результату, і в обласних змаганнях. Адже завдання перед командою – стати чемпіонами області, ніхто не скасовував».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую