ye-logo.v1.2

На хмельницьке підприємство навідалися непрохані гості

Суспільство 5119
Фото: автора

На ТОВ “Агропромтехніка” повідомили, що вісім молодиків пройшли на територію підприємства, з метою “привласнити частину нерухомого майна”.

Про це у редакцію 29 серпня повідомили самі працівники. За їхніми словами, на територію підприємства, що на вулиці Ярослава Мудрого, намагалися потрапити вісім невідомих осіб. 

За словами юриста підприємства Ярослава Савченка, лише один з восьми невідомих називав себе представником ПАТ «Укрсоцбанк», а інші взагалі не представлялись. Чоловіки хотіли потрапити на територію підприємства, мотивуючи це тим, що у них є дозвільні документи на частину нерухомого майна.

Завадила спробі поліція, бо наданих документів виявилося недостатньо для того, щоб претендувати на майно.
“Один із присутніх молодиків назвався працівником ПАТ «Укрсоцбанк» і надав документи на нібито право власності на окремі нерухомі об’єкти, хоча самі папери не були засвідчені неналежним чином, – говорить юрист. – Вони показали білі аркуші А4, з текстом, не засвідчені належним чином. Без офіційних реквізитів, як того вимагає закон, які б підтверджували, що вони є власниками чи орендарями нерухомих об’єктів”.

Тож працівники підприємства викликали поліцію і ті вже перевіряли документи.

“Достатньої кількості документів, щоб ми могли дозволити їм пройти на дане підприємство, нам не надали”, – повідомив лейтинант поліції Слабунов.

Тож поліція змусили чоловіків покинути територію «Агропромтехніки».

Допоки нібито працівник банку писав пояснення поліції, інші молодики знаходились на відстанні близько 100 метрів й спілкуватися з представниками преси відмовились.

Коментувати ситуацію не захотів і сам чоловік, який представився працівником банку. Сказав лише, що він представник банку і має офіційний документ, який надає йому право представляти банк. Проте показати його відмовився, як і казати своє прізвище. За короткий час чоловік просто покинув місце події.

Протягом наступних двох днів, у головному офісі банку, ми намагалися дізнатися інформацію щодо ситуації та чи справді це був їхній представник. Спочатку в банку просили перетелефонувати пізніше, пояснюючи тим, що збирають інформацію, а згодом і взагалі перестали брати слухавку. Наступного дня, на запитання журналіста сайту "Є" чи буде все таки офіційна відповідь, представниця банку, яка назвалася працівницею прес-служби головного офісу, попросила адресу електронної скриньки і повідомила, що надішле відповідь. Але протягом доби жодної відповіді так і не надійшло на вказану журналістами адресу. 

На підприємстві ж, тим часом, зізнаються, що не впевнені, що спроба заволодіти майном рейдерським способом, не повториться. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую