ye-logo.v1.2

Офіційний запуск системи електронного декларування має відбутись сьогодні опівночі

Суспільство 4570
Офіційний запуск системи електронного декларування має відбутись 31 серпня о 23.59 годині
Офіційний запуск системи електронного декларування має відбутись 31 серпня о 23.59 годині. Фото: www.president.gov.ua/news/all

Про це повідомляють на президентському сайті.

На сайті Президента України Петра Порошенко заначають, що офіційний запуск системи електронного декларування має відбутись 31 серпня о 23.59 годині. Посадовці Хмельницької області з 1 вересня мають задекларувати усе майно та доходи.

«Вчора керівник Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) повідомив, що сертифікат готовий. Сьогодні наприкінці дня він має бути вручений представникам Національної агенції з питань запобігання корупції. Програма кардинально перероблена. З 00.00 годин 1 вересня програма має бути запущена», – йдеться у повідомлені.

Це означитиме завершення виконання умов в рамках програми співпраці з МВФ та завершення виконання зобов’язань щодо надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом. Також на президентському сайті зазначають, що 5 вересня комітет Європарламенту приступить до розгляду питання надання безвізового режиму для українців.

Нагадаємо, що електронне декларування планували запустити з 15 серпня. Високопоставлені чиновники за 60 днів мали заповнити і подати електронну декларацію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую