ye-logo.v1.2

Близько тисячі людей прийшло на похорон славутчанина, загиблого у зоні АТО

Суспільство 3741
Багато людей провели воїна в останню дорогу
Багато людей провели воїна в останню дорогу. Фото: slavuta-rda.gov.ua

31 серпня воїнові в груди влучила ворожа куля.

 У Славуті в останню дорогу провели загиблого 22-річного бійця АТО сержанта Романа Власюка. На похорон зібралося близько тисячі людей: друзі, знайомі, представники влади міста та району, небайдужі громадяни.

Як повідомили в райдержадміністрації, панахида та відспівування бійця відбулися у Славуті. Громадськість прощалася з військовим у міському Палаці культури. Потім багаточисельна похоронна процесія з оркестром вирушила в с. Цвітоха, де й поховали Романа. Під звуки салютних пострілів тіло воїна опустили на вічний спочинок в землю.

За інформацією РДА, народився Роман Власюк 30 вересня 1994 року. Навчався в ЗОШ №3, закінчив 9 класів і продовжував навчання в Нетішинському професійно-технічному училищі, де здобув спеціальність електрогазозварювальника. До лав Збройних Сил України його призвали 23 квітня 2014 року Славутським об’эднаним військовим комісаріатом. Він підписав контракт на продовження військової служби.

Пізніше славутчанина перевели у в/ч В2829. Він був командиром відділення-командиром машини розвідувального взводу спостереження та технічних засобів.

Нагадаємо, 31 серпня Романові в груди влучила ворожа куля. Хлопець загинув під час бойового зіткнення з російською диверсійною розвідувальною групою у Богданівні Донецької області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую