ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському незабаром з’явиться кавова фотозона

Туризм 3300
Олег Вощинський: Хочу зробити окрему кавову фотозону, щоб можна було і посидіти, і сфотографуватися.
Олег Вощинський: Хочу зробити окрему кавову фотозону, щоб можна було і посидіти, і сфотографуватися.. Фото: Василя Шепелли

Ідею почав уже втілювати в життя місцевий підприємець Олег Вощинський.

Поблизу своєї кав’ярні пан Олег змайстрував величезну кавомолку. Навколо неї організує тематичний кавовий простір з лавочками, місцем для того, щоб посмакувати кавою і пофотографуватися.

«Нашій кав’ярні нещодавно минуло 10 років. До цієї дати я вирішив зробити ще одну цікавинку для туристів. Придбав старий механізм, яким мололи каву, відремонтував його і встановив на тротуарі, біля кав’ярні. Композиція ще не завершена. Навколо неї будуть мішки з кавою, лавочки з парасольками, місце, де попити кави. Хочу зробити окрему кавову фотозону, щоб можна було і посидіти, і сфотографуватися», – каже Олег Вощинський.

Ідею чоловік запозичив у Барселоні, каже сподобалася і він вирішив втілити її у Кам’янці-Подільському.

«Я поставлю ковані лавочки зі столиком, на ньому буде попільничка диміти і кава збоку стояти, ніби людина щойно відійшла і зараз повернеться», – каже підприємець.

Та поки пан Олег чекає, коли міська рада зробить тротуар, а вже потім приступить до зведення композиції в цілому. Каже буде і цікавий туристичний об’єкт, і оригінальна фотозона, і своя легенда.

Нагадаємо, раніше Олег Вощинський змайстрував гігантську турку об'ємом 333 літри, яка увійшла у книгу Рекордів України.

Фото з архіву редакції.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую