ye-logo.v1.2

Футзал. Бакінський забиває за збірну, а «Сокіл» здобуває першу перемогу

Спорт 1509
Олександр Педяш оформив дубль у матчі проти ЛТК-Інбев-НПУ
Олександр Педяш оформив дубль у матчі проти ЛТК-Інбев-НПУ. Фото: з архіву

У Львові стартував традиційний турнір «Кубок Львівщини».

Хмельницький «Сокіл» провів свій перший матч на товариському турнірі в Львові, де зіграв із представником «Екстра-ліги» командою «ЛТК-Інбев-НПУ», яка представляє одразу ж три міста: Луганськ, Житомир, Київ.

Перший тайм матчу видався не досить успішним для хмельничан, адже вони його програли з рахунком 3:1 (єдиний гол за «Сокіл» забив Владислав Щербань). «Але суперник завдав по нашим воротам лише чотири удари, тоді коли ми нанесли по їхнім воротам ударів 16-ть, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – Перший тайм підтвердив те, що моїм гравцям ще не вистачає індивідуальної майстерності. Десь не добігли, десь корпус не поставили, десь не дограли і… три м’ячі пропустили. Та після перерви вдалося все змінити».

У другому таймі «Сокіл» заграв впевненіше. І, як наслідок, команда не лише зрівняла рахунок у матчі, а вийшла вперед. А вже наприкінці матчу, коли «ЛТК-Інбев-НПУ» грало з п’ятим польовим гравцем, Олександр Педяш забив свій друг гол у матчі та поставив крапку в цьому поєдинку. 5:4 – перемога хмельничан (окрім Щербаня та Педяша забивали Андрій Лисенко та Дмитро Мартинюк).

Зіграла свій перший матч на турнірні й юнацька збірна України, в складі якої дебютували троє гравців «Сокола» - Ілля Бакінський, Cвятослав Зубик і Богдан Кручек. Збірна виграла в аматорського клуб «Львів Юнайтед» з рахунком 6:0. А один із голів забив голкіпер Ілля Бакінський.

Завтра, 8 вересня, хмельничани проведуть свій черговий поєдинок. Об 11.00 їм протистоятиме івано-франківскьий «Ураган», а о 13.00 на паркет вийдуть збірна України та одеський «Епіцентр К Авангард».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую