ye-logo.v1.2

За забруднення довкілля хмельницькі підприємства заплатили 16 мільйонів гривень

Економіка 2298
На оздоровлення довкілля підприємства Хмельниччини спрямували 16 мільйонів гривень екологічного податку
На оздоровлення довкілля підприємства Хмельниччини спрямували 16 мільйонів гривень екологічного податку . Фото: kurs.if.ua

Така сума екологічно податку з початку року.

 З початку 2016 року від екоризикових суб’єктів господарювання Хмельницької області до бюджетів усіх рівнів надійшло 16,1 мільйона гривень екологічного податку. Про це повідомили у фіскальній службі області. За даними фіскалів, це більше від запланованого на 7 мільйонів гривень.

«Темпи росту екологічних платежів у порівнянні з відповідним періодом минулого року склав 150 відсотків», - зазначили у фіскальній службі.

Із загальної суми до місцевих бюджетів надійшло 12,9 мільйона гривень екологічного податку, до державного бюджету – 3,2 мільйона гривень.

За інформацією фіскальної служби, на сьогодні у нашому краї платниками екологічного податку є понад 2 тисячі підприємств. Їх статус визначений статтею 240 Податкового кодексу України, У загальних витратах підприємств, установ та організацій області левову частку становлять поточні витрати на охорону природи, пов’язані з експлуатацією і обслуговуванням засобів природоохоронного призначення, а також капітальні інвестиції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую