ye-logo.v1.2

У Хмельницькому просто неба покажуть кіно англійською

Афіша 2136
Англомовні фільми показуватимуть раз на місяць
Англомовні фільми показуватимуть раз на місяць. Фото: moyagazeta.com

Англомовні фільми демонструватимуть раз на місяць.

Уже завтра, 12 вересня хмельничанам покажуть кіно англійською мовою.«Заплати іншому» або «Pay It Forward» можна буде переглянути у денропарку «Поділля». Соціальна ініціатива «Хтось не зробить!», БФ «Карітас» та одна із мовних шкіл міста організовують ексклюзивний захід. Мета його популяризувати екологічний та культурний сімейний відпочинок в поєднанні з вивченням англійської мови.

«Наразі це пілотна версія. Ми організовуємо проект спільно з мовною школою ОЛА. Фільм розпочнеться з того, що усім роздадуть лексику. Хто не захоче вчити нові слова, може просто дивиться, але фільм без титрів і перекладу. Тому варто прийти раніше і послухати, що будуть розповідати. Прийдуть гості мовної школи. Зокрема вони запросили американців. Бо ж мову краще вивчати носіями», - розповідає координатор проекту Ольга Нагорна.

За її словами, кіно англійською показуватимуть один раз на місяць. Коли погода стане прохолоднішою, то будуть проводити такі заняття у приміщені. Каже, що очікують на фільм молодь, але відгукуються люди різного віку.

Перший сенс англомовного кіно відбудеться завтра, 12 вересня, о 19.30 годині. Перегляд фільму безкоштовний. Головне, взяти з собою карімат або плед та теплі речі, бо ввечері буде прохолодно.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую