ye-logo.v1.2

Футбол. Першість області: несподіванка в Городку та чергова зміна лідера

Спорт 2114
Команді з Городка вдалося здоубти нічию, поступаючись красилівському Случу з рахунком 2:2
Команді з Городка вдалося здоубти нічию, поступаючись красилівському Случу з рахунком 2:2. Фото: з архіву

Відбулися матчі 13 туру чемпіонату Хмельниччини з футболу серед команд Прем’єр-ліги

Тур видався неповним, оскільки волочиський «Агробізнес» зіграє свій матч у Кам’янці-Подільському з «Фортецею» 14 вересня. Ще один матч – «Громади» з «Поділлям», не відбувся через зняття хмельницького клубу зі змагань. А тому команді зі станції Дунаївці зарахували технічну перемогу.

В інших трьох матчах були зафіксовані дві перемоги гостей та одна нічия. Так, старокостянтинівський «Случ», завдяки перемозі в Нетішині над «Енергетиком-Миклушем» з рахунком 5:0, повернув собі першу сходинку в турнірній таблиці. Але все може змінитися після матчу «Агробізнеса» з «Фортецею».

ФК «Дунаївці» в Старій Синяві зміг забити двічі та перемогти «ОТГ» з рахунком 2:0, завдяки чому піднявся на четверту позицію в першості.

Утім, несподіваним результатом завершився поєдинок в Городку. Місцевий «Епіцентр-Вікторія», який посідає передостаннє місце, дав справжній бій красилівському «Случу», який претендує на медалі в чемпіонаті.

Гості вже на 5 хвилині матчу, завдяки влучному удару головою Микити Плосконоса, відкрили рахунок у матчі. А ще через чотири хвилини відзначився Ігор Сливка. Та команда з Городка, яка, за словами голови обласної федерації футболу Ігоря Хібліна, підсилилася декількома виконавцями, змогла не лише оговтатися від невдалого початку поєдинку, а й зрівняти рахунок. Спочатку Ярослав Горбенко «розмочив» рахунок на 27 хвилині, а потім на 50 хвилині Юзеф Костецький зрівняв його. «Случ» міг вирвати перемогу на останніх хвилинах матчу, але більше вразити ворота «Епіцентру-Вікторії» не вдалося. Отож, 2:2.

17 вересня відбудуться матчі 14 туру. «Епіцентр-Вікторія» вдома прийматиме ФК «Дунаївці», а «ОТГ» в Старій Синяві – старокостянтинівский «Случ». «Громада» завітає до Нетішина, а хмельницька «ДЮСШ-1» до Кам’янця-Подільського. А ось «Агробізнес» цей тур пропускатиме і отримає три очки, оскільки мав би зіграти з «Поділлям».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую