ye-logo.v1.2

У Хмельницькому отримали назви понад 30 проїздів

Суспільство 2588
Відбулося чергове засідання топонімічної комісії
Відбулося чергове засідання топонімічної комісії. Фото: автора

Називали проїзди, розташовані на території садівничих товариств.

 Сьогодні, 12 вересня, на черговому засіданні топонімічної комісії Хмельницької міської ради ще шість садівничих товариств отримали назви проїздів і вулиць. У міській раді планують встигнути назвати всі топонімічні одиниці в садівничих товариствах, аби їхні мешканці могли перевести будинки у статус житлових і отримати субсидію на комунальні послуги.

Для двох садівничих товариств «Труд» і «Аматор» спільну вулицю вирішили назвати Варшавською, а вісім проїздів – Варшавськими. Садівниче товариство «Берізка» тепер матиме два Березових проїзди, у товаристві «Подолянка» буде 7 Книжковецьких проїздів. Садівниче товариство «Будівельник», за рішенням комісії, матиме 8 Шляхетних і 7 Гостинних проїздів, на території товариства «Бодрость» буде вулиця Заміська і проїзди Заміські.

На засідання запросили голів садівничих товариств і заслухали пропозиції щодо нових назв проїздів. Здебільшого члени комісії підтримували назви, якими мешканці товариств неофіційно нарекли їх раніше. Загалом топонімічна комісія вже встигла опрацювати більшу частину переліку проїздів зі всіх садівничих товариств навколо Хмельницького.

Як зауважив секретар міської ради, голова топонімічної комісії Михайло Кривак, пропозиції щодо нових назв затверджуватимуться на сесії.

Рішення приймали одноголосно

Коментарі:

Игорь Шулаков 14.09.2016 08:30

Разогнать вообще НАХЕР эту комиссию,когда улицу Рыбалко переименовывали ,кого они вообще спросили - дебилы.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую