ye-logo.v1.2

У Хмельницькому заочно засудили терориста, який по телефону розповідав кам'янчанці про «бойові досягнення»

Кримінал 1619
Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання - 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна
Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання - 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Фото: www.unian.ua

Терористу призначили покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Хмельницькому вперше заочно засудили учасника терористичної організації. У прокуратурі області кажуть, що своїми «бойовими досягненнями» чоловік хвалився в телефонних розмовах зі знайомою жителькою Кам’янця-Подільського, яка в суді підтвердила це.

«Прокуратура Хмельницької області підтримала державне обвинувачення в суді у кримінальному провадженні стосовно 38-річного мешканця м.Донецьк, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 258-3 (участь у терористичній організації) КК України. Доведено, що засуджений добровільно вступив до терористичної організації так званої «ДНР», отримав позивний «Ювелір», зброю та посаду – заступник командира взводу терористичної групи. Неодноразово брав участь у збройних сутичках з силами антитерористичної операції поблизу Донецька в складі спеціальної диверсійно-розвідувальної групи»,- повідомляють у прокуратурі.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання - 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Оскільки засуджений перебуває у розшуку та знаходиться на  тимчасово окупованій території,  виконання вироку в частині його затримання та етапування для відбування покарання доручено управлінню СБУ в області.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую