ye-logo.v1.2

У Хмельницькому двоє невідомих побили підприємця і вкрали 20 тисяч гривень

Кримінал 1876
Про подію в поліцію повідомила донька потерпілого приватного підприємця
Про подію в поліцію повідомила донька потерпілого приватного підприємця. Фото: зі сторінки Калашніка у Фейсбуці

Чоловікові погрожували пістолетом.

 У Хмельницькому в офісному приміщенні ПСП "Берегиня" невідомі особи вчинили розбійний напад. Як повідомляє начальник поліції міста Володимир Калашнік, невідомі чоловіки, погрожуючи ножем та предметом, схожим на пістолет, відкрито викрали в 77-річного чоловіка гроші та документи і зникли.

«Про подію в поліцію повідомила донька потерпілого приватного підприємця. Двоє невідомих чоловіків у чорних кашкетах та з прикритими очима зайшли в офісне приміщення приватного складського приміщення, яке займається веденням сільського господарства. 77-річного потерпілого побили, зв’язали, поклали на підлогу, та, погрожуючи предметами, схожими на пістолет та кухонний ніж, заволоділи його грошовими коштами в сумі близько 20 тисяч гривень та документами, які належать фірмі», - написав поліцейський у Фейсбуці.

Наразі здоров’ю чоловіка нічого не загрожує, за медичною допомогою в лікарню він не звертався. З місця події вилучено ніж. За даним фактом до ЄРДР внесено відомості за ч.3 ст.187 ККУ, поліція продовжує пошуки зловмисників.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую