ye-logo.v1.2

На Хмельниччині через продаж алкоголю неповнолітнім анулювали ліцензії 64 підприємцям

Економіка 1953
Тепер факти продажу алкоголю неповнолітнім виявляють частіше
Тепер факти продажу алкоголю неповнолітнім виявляють частіше. Фото: report.if.ua

Це вдвічі більше ніж торік.

 З початку 2016 року за реалізацію алкогольних напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім 64 суб’єктам господарювання анульовано відповідні ліцензії.

Як повідомили у фіскальній службі, торік на території Хмельницької області було зафіксовано 34 таких факти. На думку податківців, збільшення кількості виявлених випадків продажу алкоголю і тютюну неповнолітнім пояснюється багатьма факторами, в першу чергу їхньою професійною активністю, позбавленням лояльності до цього явища, громадською нетерпимістю і участю у процесі протидії волонтерів.

«Також за цей період виявили понад три десятки фактів торгівлі, зберігання та реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку. Сума штрафних санкцій по них обраховується у півмільйона гривень», - зазначають фіскальники.

За вісім місяців відділом контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Державної фіскальної служби Хмельницької області проведено 120 результативних перевірок, в ходів яких зафіксовано 136 порушень на загальну суму фінансових санкцій 1,1 мільйона гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую