ye-logo.v1.2

На Хмельниччині посадовці незаконно передали в оренду землі лісу для розведення риби

Суспільство 1770
Орієнтовна вартість земель - понад 170 тисяч гривень
Орієнтовна вартість земель - понад 170 тисяч гривень. Фото: volga.lutsk.ua

Отримав ділянки директор лісокомунального підприємства.

Шепетівська місцева прокуратура виявила факт незаконної передачі в оренду двох ставків загальною площею майже 5 гектарів. Ставки безпідставно вилучили із постійного користування спеціалізованого лісокомунального сільськогосподарського підприємства.

«У 2006 році службові особи відділу Держкомзему у районі, райдержадміністрації та спеціалізованого лісокомунального сільськогосподарського підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, достовірно знаючи, що ці земельні ділянки відносяться до  земель лісового фонду, склали завідомо недостовірні офіційні документи про перебування земельних ділянок у складі земель водного фонду. Надалі  передали їх в оренду строком на 49 років директору лісокомунального підприємства для рибогосподарських потреб за його ж ініціативою. При цьому, передбачене законодавством рішення про попереднє вилучення вказаних земельних ділянок із постійного користування не приймалось», - повідомляють у прокуратурі.

Із державної власності та постійного користування лісокомунального підприємства незаконно вибули землі лісового фонду орієнтовною вартістю понад 170  тисяч гривень.
 
За фактом місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за частиною 1 статті 364 (зловживання службовим становищем), частини 1 статті 366 (службове підроблення) КК України, яке для подальшого здійснення досудового розслідування спрямовано до територіального відділу поліції.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую