ye-logo.v1.2

Чемпіонат Хмельницького з міні-футболу: визначився переможець турніру (ФОТО)

Спорт 3085
Заключна битва в першості Хмельницького з міні-футболу стала тріумфом для команди Тетра-Cook Drive
Заключна битва в першості Хмельницького з міні-футболу стала тріумфом для команди Тетра-Cook Drive. Фото: автора

Щоб визначити чемпіона міста довелося грати три матчі

У Хмельницькому завершився відкритий чемпіонат міста з міні-футболу в "Преміум-лізі". У фіналі зійшлися "Динамо-ГУНП" та "Тетра-Cook Drive". Для того, аби визначити переможця, одній з команд необхідно було виграти в двох матчах. А оскільки в першій грі перемогли "динамівці", а в другій - "Тетра", то відбувся заключний та вирішальний третій матч. 

В останньому фінальному матчі глядачі стали свідки семи голів. Перший з яких влетів у ворота "Динамо-ГУНП" на 3 хвилині, коли рахунок відкрив Сергій Полупан. Утім, поліцейські швидко відігралися - через 4 хвилини. Після небезпечного прострілу власні ворота вразив Олександр Алексеєв. Та, якби не автогол, то "динамівці" все одно б забили, адже замикати простріл мав Іван Строжук. Утім, вже на 9 хвилині "Тетра-Cook Drive" знову повела в рахунку - забив Павло Гарибян.

Попри рахунок у грі, матч видався доволі напруженим та цікавим

Команди намагалася швидко переходити від оборони до атаки

Щоб визначити переможця чемпіонату, довелося зіграти три матчі

Більше голів у першому таймі не було. Тривалий час команди обмінювалися небезпечними атаками, але рахунок був незмінним. А на 42 хвилині матчу був зафіксований дргуий автогол у матчі. Цього разу власні ворота "розпечатав" гравець "Динамо-ГУНП" Анатолій Наскальний. За рахунку 3:1 поліцейські пішли на ризик, замінивши голкіпера на п’ятого польового гравця. Та, граючи у більшості, "динамівці" помилилися і Алексеєв забив у порожні ворота. За мить "Тетра" забила 5 гол - з пенальті відзначився Іван Косяк. "Динамо-ГУНП" продовжило грати в більшості й навіть забило гол (відзначився Сергій Бабій), але перевести матч у додатковий час не змогло.

Сергій Полупан (з м’ячем) у чемпіонаті забив 20 голів. Більше за нього на один гол забив лише Павло Мустафін з "Вентсу".

Голкіпер "Тетри" Ігор Чекерський не раз рятував свою команду.

Єдину жовту картку в заключному протистоянні отримав Андрій Подлюк з "Динамо-ГУНП" (у синій футболці)

"Динамо-ГУНП" ризикувало, замінивши голкіпера на польвого гравця, але "Тетра" вистояла та стала чемпіоном міста.

Отож, "Тетра-Cook Drive" перемогла з рахунком 5:2 та стала чемпіоном міста з міні-футболу. Тепер на футболістів-аматорів очікує новий чемпіонат - з футзалу. Він має розпочатися 29 жовтня.

Чемпіонату міста з міні-футболу завершився. Попереду - відкрита першість з футзалу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую