ye-logo.v1.2

Неймовірно, але факт: 17 голів в одному матчі

Спорт 2156
Команда Богдана Шершуна забила 15 голів в ворота ОТГ зі Старої Синяви
Команда Богдана Шершуна забила 15 голів в ворота ОТГ зі Старої Синяви. Фото: з архіву

Відбулися ігри 14 туру чемпіонату Хмельницького з футболу серед команд Прем’єр-ліги

ФК «Дунаївці» вже треті, а старокостянтинівський «Случ» громить старосинявську команду «ОТГ». Саме так можна коротко охарактеризувати черговий тур обласної першості з футболу в найвищому дивізіоні.

Дунаєвецька команда, завдяки мінімальній перемозі в Городку над «Епіцентром-Вікторією» з рахунком 1:0, змогла вийти на третю позицію в турнірній таблиці, обійшовши «Случ» із Красилова. Адже «Случ» цей тур відпочивав. Обійшли красилівчан і кам’янчани з «Фортеці», які вдома переграли з рахунком 1:0 хмельницьку «ДЮСШ-1».

Волочиський «Агробізнес» зберіг за собою перше місце, отримавши технічну перемогу над хмельницьким «Поділлям». Дещо несподівано завершився матч і в Нетішині, де місцевий «Енергетик-Миклуш» на День міста поступився «Громаді» зі станції Дунаївці.

А ось День міста в Старокостянтинові ознаменувався просто неймовірним футболом. Місцевий «Случ» зіграв зі старосинявським «ОТГ» і переміг з рахунком 15:2. Зауважимо, що 10 голів у ворота «ОТГ» влетіли ще в першому таймі.

24 вересня пройдуть матчі 15 туру. Центральним поєдинком якого стане гра в Старокостянтинові, де «Случ» прийматиме ФК «Дунаївці». «Агробізнес» вдома зіграє з «Епіцентром-Вікторією», а «Фортеця» в Нетішині зустрінеться з «Енергетиком-Миклушем». Хмельницьке «ДЮСШ-1» в рідних стінах прийматиме «ОТГ», а на станції Дунаївці «Громада» зіграє з красилівським «Случем».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую