ye-logo.v1.2

Одразу дві дівчини отримали приз міського голови в конкурсі "Хмельницький крізь об'єктив"

Культура 3361
Переможці фотоконкурсу до Дня міста
Переможці фотоконкурсу до Дня міста. Фото: автора

Переможці отримали нагороди.

 У музеї студії-фотомистецтва сьогодні, 21 вересня, відкрилась виставка кращих робіт учасників фотоконкурсу "Хмельницький крізь об’єктив", присвяченого 585-й річниці міста. Загалом на конкурс подали 352 роботи, до експозиції відібрали 50 кращих, а також визначили переможців у кожній із номінацій.

Під час відкриття фотовиставки і нагородження переможців міський голова Олександр Симчишин зауважив, що завдання конкурсу популяризувати місто і показувати найкращі його прояви. Олександр Сергійович вручив головний приз Аліні Возній та Ірині Кольдюбі у номінації «Мій Хмельницький».

Відзнаки вручав міський голова

Аліна Возна вже вчетверте бере участь у конкурсі, раніше отримували призи, але хвилювалася цього разу, чи потрапить хоч одна її робота на виставку. Вона фотографує понад 10 років і щоразу відкриває для себе щось нове. Каже, що у фотографії важлива інтуїція, захоплюється репортажною зйомкою, бо такі фото передають справжні емоції.

Аліна Возна каже, що фотографія - більше ніж хобі

«Фотографія – це частина мого життя. Якщо я бачу щось цікаве, я фотографую. Не знаю, чи можна назвати це роботою, але однозначно - це більше, ніж хобі. Я вважаю, що фотографією потрібно займатися впродовж всього життя, і весь час навчатися чогось нового, з кожним роком», - говорить Аліна.

На світлинах можна побачити людей, приороду і вулиці Хмельницького

Володарка призу міського голови серед дітей Ірина Кольдюба лише півтора року займається фотографією, але хоче пов’язати з нею життя. У конкурсі перемогла світлина, де зображений двоюрідний братик дівчинки під час відпочинку на березі Південного Бугу.

Фотографія "Земля" отримала приз міського голови серед дітей

У номінації: «Хмельницький фоторепортер» перемогу здобули Володимир Дубас, Микола Двужилов і Богдан Чепкий. У номінації «Ми єдина країна» перемогли Володимир Дубас, Аліна Возна і Катерина Пташник. У дитячій номінації «Мій Хмельницький» кращими стали Владислав Ткачук, Анастасія Потурняк та Вікторія Смоляр. Ще одна номінація «Приз глядацьких симпатій» традиційно проводиться голосуванням відвідувачів, які можуть свої відгуки вкинути в скриньку. Голоси підрахують через місяць та визначать переможця.

Міський голова обговорював виставку з фотохудожниками

Фотоконкурс “Хмельницький крізь об’єктив” проводиться вже дванадцятий рік поспіль. До участі у ньому запрошуються як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва. Цьогоріч свої творчі роботи представили 50 учасників, серед них - 13 юних хмельничан.

На відкриття експозиції завітало чимало людей

"День Незалежності" отримує приз міського голови серед дорослих

На світлинах - різні моменти життя міста

Роботами милувалися довго і жваво обговорювади їх зміст

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую