ye-logo.v1.2

Серед ночі у Нетішині затримали чоловіка, який імовірно пограбував магазин на Рівненщині

Кримінал 1569
Власники магазину впізнали свої товари
Власники магазину впізнали свої товари. Фото: із Фейсбуку

У чоловіка в багажнику автомобіля знайшли товари із цінниками.

В ніч на 22 вересня, близько 4.00 години ранку поліцейські Нетішина зупинили автомобіль “ВАЗ 2105”. Правоохоронці кажуть, авто рухалось із не ввімкненою лівою фарою.

“Під час спілкування із водієм та пасажиром автомобіля поліцейські звернули увагу на те, що вони знервовані. На прохання поліції продемонструвати вміст багажнику водій авто погодився. При огляді вмісту машини правоохоронці виявили мішок, вщент наповнений пляшками коньяку та горілки (60 пляшок), блоки сигарет, банки розчинної кави, близько 30 пляшок олії та інші речі, на кожній з яких був наклеєний цінник. Походження цих речей чоловіки пояснити не змогли. Прибувши до поліції, з'ясували, що за кермом перебував 28 річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини”, - повідомляє Нетішинський відділ поліції на сторінці у Фейсбуці.

Поліцейських насторожив той факт, що селі Бадівка, сусідньої Рівненської області що за 7 км від Нетішина, пограбували продуктовий магазин. Зникли продукти харчування, цигарки, спиртні напої в такій самій кількості. Вже на ранок потерпіла власниця магазину впізнала викрадене в неї майно.

Острозький відділ поліції в Рівненській області розпочав кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням), перевірка триває, та є всі підстави вважати, що крадіжку з продуктового магазину розкрито по гарячих слідах завдяки пильності нетішинських правоохоронців. Наразі крадіїв перевіряють на причетність до вчинення злочинів у нашому місті.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую