ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартує Кубок України з волейболу

Спорт 2200
У Хмельницькому за дві путівки до наступного раунду Кубка України з волейболу змагатимуть чотири команди
У Хмельницькому за дві путівки до наступного раунду Кубка України з волейболу змагатимуть чотири команди. Фото: з архіву

Три дні чотири команди виборюватимуть дві путівки до наступного раунду змагань.

Сьогодні, 23 вересня, у хмельницькому спорткомплексі «Новатор» розпочнуться ігри першого етапу Кубка України з волейболу в групі «В». За дві путівки до наступного раунду змагатимуть чотири команди – хмельницькі «Новатор» та «Новатор-2-Прикордонник», нетішинський «ХАЕС-НАЕК» та «Родничок-Колос» з Чернівецької області.

«Ми провели непогану підготовку до нового сезону, - каже начальник «Новатора» Іван Терещук. – Після зборів, які розпочали в серпні, одразу ж вирушили в Вінницю, де зіграли з командоб Суперліги. Хоч і програли, але результат для нас був не головним. А потім взяли участь у турнірі в Чернігові. Обіграли «Дніпро», «Бахмут», «Буревісник-2», а вже в фіналі поступилися «Буревіснику» з рахунком 2:3. Підготовкою задоволені, тепер же будемо битися за перемоги в офіційних матчах».

У міжсезонні «Новатор» підсилився чотирма гравцями. Так, за хмельницький клуб виступатимуть Павло Ляшенко з «Хімпром-СумДУ», а також чотири провідних українських спортсмени з пляжного волейболу – Сергій Попов, Олексій Денін та Владислав Ємельянчик.

«Наші дублери на цьому етапі Кубка України будуть підсилені декількома гравцями з першої команди, які не потрапляють поки що у заявку, - продовжує Іван Терещук. – Отож, сподіваємося, що обидва «Новатори» пройдуть далі».

Розклад матчів Кубка України у СК «Новатор»:
23 вересня:
16.00 «ХАЕС-НАЕК» - «Родничок-Колос»
18.00 «Новатор» - «Новатор-2-Прикордонник»
24 вересня
16.00 «Новатор-2-Прикордонник» - «Родничок-Колос»
18.00 «Новатор» - «ХАЕС-НАЕК»
25 вересня
10.00 «ХАЕС-НАЕК» - «Новатор-2-Прикордонник»
12.00 «Родничок-Колос» - «Новатор»

Читайте також: «Новатор» розпочне сезон матчами зі срібним призером чемпіонату України (КАЛЕНДАР)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую