ye-logo.v1.2

Хмельницькому бізнесмену Дьяченку знову обирали запобіжний захід

Кримінал 2055
Валерію Дьяченку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі
Валерію Дьяченку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Фото: з архіву

Адже термін тримання під вартою завершується 25 вересня.

Хмельницький міськрайонний суд розглянув нову міру запобіжного заходу 59-річному Валерію Дьяченку, якого підозрюють у вимаганні 10 тисяч доларів США.

Слідчий та прокурор просили суддю Світлану Дручкову продовжити утримувати під вартою Валерія Гарійовича, оскільки він, на їх думку, може чинити тиск на свідків та втекти. Захист бізнесмена зауважував, що ніякого тиску їх підзахисний чинити не буде, та й свідки вже всі допитані. І взагалі Дьяченко зацікавлений у співпраці зі слідством, оскільки не визнає факт вимагання, а продовжує й далі твердити, що потерпілий сам запропонував йому 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, Валерія Дьяченка затримали 28 липня за підозрою у вимаганні грошей. Потерпілого було затриманого на території колишнього заводу «Катіон», який належить хмельницькому бізнесмену. То й начебто зізнався, що неоднаразово щось там крав і оцінив суму збитків, яку наніс підприємству, в 10 тисяч доларів. Валерія Гарійовича взяли під варту вночі 31 липня – до 25 вересня.

Тепер же Валерію Дьяченку продовжили термін перебування під вартою – до 29 жовтня. Щоправда, міру запобіжного заходу може змінити апеляційний суд.
 

Коментарі:

Віктор Веттер 23.09.2016 15:22

Пора менять адвокатов... (

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую