ye-logo.v1.2

На Хмельниччині понад 200 тисячам сімей призначили субсидії на 1,8 мільярда гривень

Суспільство 1884
Світлана Лукомська на колегії ОДА
Світлана Лукомська на колегії ОДА. Фото: автора

Уже забезпечили автоматизований розрахунок субсидій для тих, хто їх отримував раніше.

 На Хмельниччині вже 206 тисячам 420 сім’ям призначено субсидії на житлово-комунальні послуги на суму 1,8 млрд. гривень. Про це повідомила на засіданні колегії ОДА директор департаменту соцзахисту населення Світлана Лукомська.

За її словами, така ситуація станом на 1 вересня. Окрім того, організаціям, що надають житлово-комунальні послуги, перераховано 803,4 млн. гривень. Майже 26 тисячам сімей призначено субсидії готівкою на придбання твердого пали¬ва та скрапленого газу на суму 42,4 млн. гривень. Виплачено готівку на суму 28,3 млн. гривень.

«З травня 2016 року забезпечено автоматизований розрахунок субсидії на наступний період для домогосподарств, які отримували субсидію у поперед¬ньому періоді, зокрема: у червні поточного року – на 100% від звернень, липні – на 99%, серпні – на 93%, вересні – на 20 відсотків», - зазначила Світлана Лукомська.

У серпні 2016 року найменше субсидій призначено у Славутському міськвиконкомі, Ізяславській, Деражнянській, Кам’янець-Подільській, Ярмо¬линецькій, Городоцькій, Старосинявській, Дунаєвецькій, Полонській, Воло¬чиській, Славутській, Чемеровецькій райдержадміністраціях.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую