ye-logo.v1.2

Маршрут «Святковий»: у День міста Хмельницьким їздить тролейбус із оркестром

Суспільство 4232
"Святковий" вітає хмельничан із Днем міста
"Святковий" вітає хмельничан із Днем міста. Фото: автора

На кожній зупинці музиканти виконують композицію.

У День міста Хмельницького, сьогодні, 24 вересня, вулицями курсує тролейбус за незвичним маршрут. «Святковий» їздить у напрямку мікрорайонів Ракове та Озерної. Пасажирів на зупинках не бере, бо має своїх. У тролейбусі - оркестр, який на кожній зупинці громадського транспорту виконує музичний твір.

Тут і труба, і саксофон, і навіть барабани. Музичне свято у "рогатому" створюють студенти місцевого музичного училища. Попри те, що вони дарують несподівану радість хмельничанам, хлопці з дівчатами дуже тішаться від можливості зіграти у незвичному місці.

«Я вперше граю у тролейбусі. Дуже подобається, акустика просто чудова і людям подобається. У нас є репертуар різний, але сьогодні в граємо тільки одну мелодію», - розповідає барабанщик Андрій.

«Музика чудова.Приємний і неочікваниий подарунок до Дня міста.Радий чути таке і бачити», – розповідає хмельничанин Віктор.

Тролейбус, по-святковому, прикрасили кульками

На маршрут виїхав новенький тролейбус, прикрашений жовто-блакитними кульками. Хмельничани не відразу їх бачать і, дуже часто, не розуміють, за яким маршрутом їде тролейбус. Відчайдушно шукають його номер. Дехто, за звичкою, відразу біжить до дверей.

Маршрут має назву "Святковий"

Музиканти грали в середині і виходили на вулицю

Для святкування - новенький тролейбус

 У салоні тролейбуса музиканта грають вперше

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую