ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують допомоги учасникам АТО на мистецькому аукціоні

Допомога 2863
Свої твори представляють відомі автори
Свої твори представляють відомі автори. Фото: artmuseum.km.ua

Можна зробити добру справу, придбавши красиву річ.

 У Хмельницькому відбудеться благодійний мистецький аукціон під назвою «Ти тільки живи!» для допомоги бійцям АТО.

Метою благодійної ініціативи є збір коштів для допомоги пораненим бійцям, аби вони зрозуміли, що не залишились наодинці зі своїми проблемами. Загалом 42 автори надали 102 роботи для участі у мистецькому проекті. Переглянути їх можна на сайті Хмельницького обласного музею, в рубриці «Благодійний аукціон».

«Перед початком заходу кожен гість отримає анонімний номер, за яким фіксується його особа і сума, яку він готовий запропонувати. Кошти, отримані від продажу лотів будуть спрямовані на надання фінансової підтримки пораненим бійцям АТО на окремий рахунок і розподілятимуться за рішенням наглядової ради, до складу якої входять представники районів та міст області», - зазначають в громадській організації «Асоціація платників податків України», яка виступає співорганізатором.

На сьогодні в обласному художньому музеї працює передаукціонна виставка, де можна ознайомитись з різноманітними роботами, цінами і виставляти свою вартість за лоти. Показoво, що мистецькі твори не будуть йти безпосередньо на аукціон через молоток, а реалізовуватимуться за допомогою, так званого «тихого аукціону».

Мистецький аукуціон «Ти тільки живи» відбудеться 11 жовтня о 15:00 годині в Хмельницькому обласному художньому музеї.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую