ye-logo.v1.2

Гандбол. "Хмельничанка" розплочала першість матчами з суперницями із Кривого Рогу (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3090

Стартував новий чемпіонат України з гандболу серед жінок у вищій лізі.

 Свої перші матчі ГК "Хмельничанка" проводила в Хмельницькому, де прийняла "ДЮСШ-4" з Кривого Рогу. І за підсумками цих протистоянь наша команда набрала три очки.

У перший день гандболістки "Хмельничанки" змогли вирвати перемогу - 32:30. А ось сьогодні, 8 жовтня, було набагато складніше.

Дівчата з Кривого Рогу набагато впевненіші почали матч, збільшуючи свою перевагу час від часу на 2-3 очки. Хмельничанкам ніяк не вдавалося наздогнати суперниць у рахунку, оскільки підводила реалізація моментів у нападі. У підсумку на перерву команди пішли за переваги гостей - 10:14.

Пройти крізь щильний захист команди з Кривого Рогу було важко

Інна Голярдик (№4) якзавжди була однією з найрезультативніших у складі "Хмельничанки"

Переграти голкіпера ДЮСШ-4 вдавалося не завжди

У другому таймі господарки майданчику вже менше помилялися в захисті та краще діяли в нападі. І вперше у матчі змогли зрівняти рахунок у грі на 22 хвилині другого тайму. Утім, за більше ніж 8 хвилин, що залишалися до завершення гри, команди змогли забити лише по два голи. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 24:24 - бойова нічия.

Свої наступні матч "Хмельничанка" проведе 28-29 жовтня. Вдома ж наші дівчата гратимуть 11-12 листопада, коли прийматимуть «Педуніверситет-Енерго» з Тернополя.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую