ye-logo.v1.2

У місті Хмельницькому 11 жовтня розпочнеться опалювальний сезон

Суспільство 2305
Вже завтра батареї хмельничан будуть теплими
Вже завтра батареї хмельничан будуть теплими. Фото: автора

Батареї хмельничан будуть теплими уже завтра.

У вівторок, 11 жовтня, в домівках хмельничан нарешті стане тепло. Міський голова Олександр Симчишин каже, що в обласному центрі офіційно розпочнеться опалювальний сезон. Сьогодні, 10 жовтня, уже ввімкнули опалення в закладах соціальної сфери. Таке розпорядження мер дав у зв’язку із різким зниженням середньодобової температури повітря та тенденцією до подальшого її зниження.

«Минулого тижня ми розпочали пробні пуски котелень, зробили гарячу прокрутку садочків і лікарень, щоб перевірити чи прогріваються вони. З 10 жовтня отримали розпорядження повністю запустити соціальні заклади, а з 11 подати тепло у всі будинки», - зазначає директор МКП «Хмельницьтеплокомуненерго» Володимир Скалій.

За його словами, у підприємства немає заборгованості по субсидіях. Зроблений увесь перерахунок. Каже, що більшість містян вчасно сплачували за теплою. Але є й частина безнадійних боржників, а це десь 700 особових рахунків. Вони не сплачуть за послуги упродовж одного, двох чи трьох років. Цими справами займається суд.

Керівник радить хмельничанам, які знають, що не справляться із оплатою комунальних послух, звертатись у соцзахист за субсидією.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую