ye-logo.v1.2

Понад 7 мільйонів гривень коштуватиме ремонт площі біля кінотеатру Шевченка у Хмельницькому

Суспільство 2923

Завершать облаштування за 3-4 тижні.

Близько тижня у Хмельницькому ремонтують площу перед кінотеатром Шевченка. Там замість старого асфальту вкладають нову тротуарну плитку. Міський голова, Олександр Симчишин каже, що на оновлення цієї ділянки виділили 7 мільйонів гривень із бюджету.

«Плитка має лежати не тільки перед кінотеатром Шевченка. Буде вона дорозі між вулицями Грушевського і Володимирською, на тротуарі біля медичного коледжу. Ми старий асфальт міняємо на нову тротуарну плитку. Взагалі, плануємо всю вулицю Проскурівську, до парку Франка, з часом оновити на тротуарну плитку», - каже мер.

Додає, що та погода, яка є дозволяє класти тротуарну плитку. Для того, щоб завершити повністю роботу, працівникам треба 3-4 тижні. За прогнозами хмельничан чекають дощі, але відразу після них роботу продовжать.

«Роботи почали зараз, бо тендер двічі не відбувався через відсутність учасників. Якби відбувся він вперше, то роботи ці провели ще в липні. Кошти були закладені в березні під час формування бюджету. Втретє тендер відбувся, перемогла фірма-підрядник. Не дуже ми задоволені якістю робіт, які виконувала фірма попередні рази, але тендер відбувся через систему електронних за купівель. Кожен охочий міг взяти участь і виграти, якби дав кращу цінову пропозицію», - зазначає Олександр Симчишин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую