ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: три очки без бою

Спорт 1538
Агробізнес Андрія Донця може достроково стати чемпіоном області з футболу
Агробізнес Андрія Донця може достроково стати чемпіоном області з футболу. Фото: автора

Відбувся пропущений матч першого кола між волочиською та нетішинською командою.

Щоправда. команди так і не зіграли. «Енергетик-Миклуш» не приїхав на гру до Волочиська, а тому «Агробізнесу» за цей матч зарахують технічну перемогу.

Та вже після цього поєдинку, який хоч і не зіграли, вже можна спрогнозувати подальший перебіг подій в боротьбі за золоті медалі чемпіонату області з футболу, за які борються «Агробізнес» та «Случ» зі Старкостянтинова.

Отож, обидві команди мають в своєму активі однакову кількість зіграних матчів – по 16. А ось щодо очкового багажу, то в «Случа» 40 балів, а в «Агробізнеса» - 46. На обидва клуби очікують ще чотири поєдинки. Найближчі – 19 жовтня, коли «Агробізнес» у Красилові зіграє зі «Случем», тоді як команді зі Старокостянтинова пропускатиме 18 тур.

У турі 19-му «Случ» 22 жовтня зіграє на станції Дунаївці, а «Агробізнес» 26 жовтня прийматиме ФК «Дунаївці». Тур 20-й – 2 листопада «Случ» прийматиме «Агробізнес». І не виключено, що від долі цього поєдинку залежатиме чи збережеться інтрига навколо чемпіонства далі. Сезон у Прем’єр-лізі для «Агробізнеса» завершиться 9 листопада домашнім матчем проти «Громади». У «Случа» ж буде ще два матчі – 5 листопада в Хмельницькому проти «ДЮСШ-1» та 12 листопада проти «Фортеці».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую