ye-logo.v1.2

15 українських саперів отримали міжнародні сертифікати від канадських інструкторів у Кам’янці-Подільському

Суспільство 2273
Випустили чергових саперів
Випустили чергових саперів. Фото: mil.gov.ua

Відбувся черговий випуск слухачів курсу зі збору доказів та знешкодження саморобних вибухових пристроїв.

 У Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, що у місті Кам’янець-Подільському 13 жовтня відбувся черговий випуск слухачів курсу зі збору доказів та знешкодження саморобних вибухових пристроїв підвищеного рівня, який проводили військові інструктори Канадських збройних сил. Про це повідомили у прес-службі Міноборони.

«Лише у цьому році це вже шостий випуск висококваліфікованих спеціалістів, яких підготували канадські інструктори. А загалом, за період співпраці, канадські колеги в Центрі розмінування підготували більше 130 фахівців з виявлення, знищення (знешкодження) саморобних вибухових пристроїв», - наголосив заступник начальника Центру підполковник Олег Гаврилюк.

У свою чергу, керівник групи канадських військових інструкторів капітан Ендрю Харпер зауважив, що саме завдяки наполегливій праці і рішучості слухачів та інструкторського складу, основна мета – підвищення операторських навичок, була досягнута.

«Та це лише початок, далі справа за щоденним вдосконаленням отриманих знань і навичок. Пам’ятайте, кожен з вас несе професійну відповідальність за передачу неоціненного бойового досвіду отриманого в АТО», - підкреслив капітан Харпер.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую